قطر الندى المراقبه العامة
المشاركات : 390 العمر : 27 العمل/الترفيه : طالبة اعلام الدول : المزاج : MЧ Ŝмš●: : تاريخ التسجيل : 05/08/2008 نقاط : 874
| موضوع: ركوة سلاط الشيف حسن الثلاثاء أغسطس 03, 2010 1:07 pm | |
| ركوة سلاط
الشيف حسن من
برنامج المطبخ الطريقة :
- خل بلسميك مقصر يعنى ناخذ الخل البلسمك ونضعه في كزروله على النار يقصر يعنى لو كوب يبقى نصف كوب يعنى مركز علشان يدى تست مع باقي المقادير
- الركوة سلاط يعنى سلطة الجرجير
- نجيب البيبي جرجير من السوبر ماركت او الجرجير البلدى يتغسل جيد جدا وتنقع في ماء ونطلعه نحطه في مصفاه .
- المشروم فريش سلايس
- الجبنة امينتال مبشورة او اي جبنة بتحبيها
- نجيب طبق التقديم يكون فيه اوراق الخس الأحمر وسلايس طماطم وسلايس فلفل وسلايس ليمون لعمل برزنتيشن للطبق والطماطم اللى على شكل بلح موجودة في السوبر ماركت
- نضع الجرجير في شكل بوكيهات او حزم مابين اوراق الخس الأحمر ليظهرها
- ثم نوزع المشروم سلايس في شكل دائرى في المنتصف بشكل جمالي مع مراعاة اظهار الألوان في الطبق
- ثم نضع الجبنة المبشورة في المنتصف على المشروم وعلي الحواف
- ثم نضع ذرة ملح وذرة فلفل على البلسمك المقصر
- ثم ننزل بصوص الخل البلسمك على مقادير الطبق ( رش بالمعلقة ) وممكن تقديم جزء منه في بولة صغيرة بجانب الطبق . - ويقدم في شكل جمالي
| |
|
اسيرة المحبة مشرفة قسم صفوة الخلق
المشاركات : 299 العمر : 31 hamstbanat.ahlamontada.net العمل/الترفيه : طالبة جامعية المزاج : بحب المنتدى اعلام الدول : المزاج : MЧ Ŝмš●: : تاريخ التسجيل : 26/07/2011 نقاط : 479
| موضوع: رد: ركوة سلاط الشيف حسن الجمعة أغسطس 19, 2011 4:01 am | |
| | |
|